Säsongen 2018 må ha varit en besvikelse sportsligt men utanför planen har gemene man verkligen slutit upp bakom BoIS för att hjälpa klubben i en av de tuffaste ekonomiska utmaningarna på länge. Flera initiativ har genomförts och idag vill vi berätta om “Hedersstolen.” 

– Stödet till klubben under året har varit fantastiskt. Vare sig det varit via privata initiativ eller extra företagssponsring så har varje krona varit otroligt värdefull. Från föreningens sida funderade vi under hösten på hur vi kunde erbjuda något exklusivt för de som har möjlighet att stötta med en större peng och då föddes idén om Hedersstolen, berättar Klubbchef Max Lundmark.

Hedersstolen är en specialdesignad sittplatsstol, vadderad i svartvitt med innehavarens namn på och placeras på Landskrona IP:s huvudläktare eller vid valfri plats. Dessutom ingår fritt årskort och medlemskap i 3 säsonger from säsongen 2019. Hedersstolen kommer efter dessa tre säsonger att finnas kvar på angiven plats och tillhör innehavaren mot tecknande av årskort till ordinarie pris. Pris för en Hedersstol är 25 000 kr och två välbekanta BoISare åtog sig snabbt rollen som säljare av denna exklusiva produkt. Nämligen Allan Karlsson och Gabriel Munck, båda tidigare ordförande i föreningen.

– När det var kris på nittiotalet krävdes det också flera initiativ. Då for vi runt på stan med insamlingsbössor och konkurrerade med frälsningsarmén. Nu finns det en Hedersstol som jag tycker är en vettig investering för de som verkligen känner för BoIS och som kan avvara pengarna, berättar Allan Karlsson.

Tillsammans med Gabriel Munck har Allan hittills sålt 10 st stolar vilket totalt genererat i över 200 000 kr till föreningen under hösten. Nu hoppas duon att fler stolar går åt innan seriestart 2019.

– En hedersstol på IP måste vara varje BoISares dröm och dessutom hjälper det föreningen att återställa ekonomin, säger ”Gabbe”.

De som är intresserade av BoIS Hedersstol kan läsa mer HÄR eller kontakta marknadsansvarige Anders Lindfors på anders.lindfors@landskronabois.com.

Tillsammans är vi starka och för de som inte minns kan Allan ge lite uppmuntrande perspektiv.

-BoIS har det besvärligt nu men det är ingenting mot hur det såg ut på 90-talet. Då behövde vi hämta igen 13 miljoner och det fixade vi. Vi kommer fixa detta också, avslutar Allan.