Tipsklubben 1915 är ett helt ideellt initiativ som har påbörjats av personer med ett genuint intresse för spel och Landskrona BoIS. Inspirerade av Degerfors IFs tipsklubb, som idag är en av de största sponsorerna till Degerfors IF, väcktes tanken till en randig motsvarighet. Under 2018 skänkte Tipsklubben ca 50 000 kr till Landskrona BoIS och nu hoppas initiativtagarna utveckla konceptet. 

Den sjätte omgången har deadline idag fredagen den 25/1 och all information hittar man på tipsklubben1915.se

Tipsklubben kommer också att arrangera sitt första event söndagen den 24/2 då man bjuder in Tipsklubbens medlemmar till en fotbollseftermiddag i VIP-baren på Landskrona IP. Det engelska stormötet Manchester United-Liverpool visas på storbildsskärm och det erbjuds dryck och mat. Dessutom kommer BoIS-representanter finnas på plats för att ge det senaste kring randigt.

Medlemmar i Tipsklubben som varit med i någon utav de sex första omgångarna är hjärtligt välkomna att anmäla sig till as@tipsklubben.se senast den 20 februari.

Stort tack till Tipsklubben1915 hälsar vi från BoIS.