Ni har väl koll på att Nattfotbollen är tillbaka? Varje lördagkväll öppnar vi upp  Idrottshallen kl 19-24 för fotbollssugna ungdomar i åldrarna 13-22. Aktiviteten leds av vår duktiga ledargrupp och vi bestämde oss för att ta pulsen på Teuta Azemi som är en av de ledare som varit med från början. 

Vad lockade dig att bli ledare för nattfotbollen?

-Jag ansåg att det var en bra möjlighet att locka Landskronas ungdomar till ett projekt som handlar om gemenskap och hälsa. Jag har dessutom spelat fotboll i princip hela mitt liv så sporten ligger mig varmt om hjärtat.

Varför är Nattfotbollen viktig för våra ungdomar i stan tror du?

-Landskrona är en föreningsstad men trots det finns det många ungdomar som inte är aktiva i någon förening och därför tror jag det är extra viktigt för oss att fånga just de ungdomarna.

Vad tror du är den största utmaningen för Nattfotbollen i år?

-Att motivera fler att komma. Vi har ganska många redan nu, men att få fler motiverade till att komma och lira är målet.

Vill du hänga med Teuta och alla andra som träffas på Nattfotbollen varje vecka? Då är det bara att dyka upp på lördag. Alla tider hittar du nedan och missa inte att följa oss på instagram @nattfotboll_landskrona

Nattfotbollen är igång på följande tider i idrottshallen:

19:00-20:00 – Flickor i åldrarna 13-22

Insläpp öppnar 18:45

20:00-22:00 – Flickor och pojkar i åldrarna 13-15

Insläpp öppnar 19:45

22:00-24:00 – Flickor och pojkar i åldrarna 16-22

Insläpp öppnar 21:45

Vi söker också fler ledare. Är du intresserad? Kontakta Amir Jakirlic: amir.jakirlic@landskronabois.com