Från och med fredag 8 mars kommer Landskrona BoIS erbjuda Nattfotboll även på fredagar i City och Dammhagskolan.

Nattfotbollen på lördagar i Idrottshallen har under hösten och vintern varit väldigt populär med uppemot 70 unika besökare vissa kvällar. Nu väljer föreningen att expandera för att nå fler ungdomar och på så sätt bidra till en bättre folkhälsa bland stadens ungdomar.

– Vi har utvärderat vår verksamhet på lördagar och kommit fram till att vi inte når tillräckligt med ungdomar boende i centrala Landskrona. Därför väljer vi att förlägga en kväll i veckan i city på prov under mars och april för att se om vi lyckas nå fler ungdomar och då främst såna som i vanliga fall inte spelar i en förening. Tyvärr får vi inte loss mer än två timmar på fredagar pga annan föreningsverksamhet vilket innebär att vi bara kan erbjuda verksamhet för ungdomar i åldern 16-22 år, säger Tobias Celedon

Nattfotbollen har inga krav på att man är aktiv som spelare i en förening, eller att man kommer ombytt till idrottskläder. Ingen föranmälan krävs heller utan vi delar upp lag på plats.

Info Nattfotboll Dammhag
Start: Fredag 8 mars
Tid: 22.00-24.00 (insläpp öppnar 21.45 och stänger 22.00)
Ålder: 16-22 år (killar och tjejer)

Det finns även en ambition att även starta upp i Häljarp, för att detta ska vara möjligt behövs dock fler ledare. Om du är intresserad av att hjälpa till, antingen i Landskrona eller Häljarp, kontakta amir.jakirlic@landskronabois.com