Idag står det klart att Patrick Nwadike, född 1998, skrivit på ett tvåårskontrakt med Landskrona BoIS. Patrick inleder sin tid som BoIS-spelare med att gå på lån till Prespa Birlik i Division 2. 

– Det känns väldigt bra att vara tillbaka i BoIS och det ska bli extra kul att jobba med Billy och Max som jag känner sedan min tid som ungdomsspelare i BoIS, säger Patrick som b.la. hade just Max Mölder som huvudtränare i ungdomsleden.

Huvudtränare Billy Magnusson är också nöjd med att ha gjort klart med Patrick.

– Både jag och Max tyckte i ett tidigt skede att Patrick var en intressant spelare. Resan till ett kontrakt har varit lite annorlunda på grund av en skada men samtidigt har det varit bra att ha Patrick i träning hos oss under en längre tid. Vi är övertygade om att detta är en riktigt bra spelare att ha i randigt de två närmaste åren, säger Billy.

Det står också klart att Patrick lånas ut till Prespa Birlik på ett s.k. 24-timmarslån. Billy förklarar:

– Vi känner att Patrick behöver spela matcher och med tanke på att Patrick inte kan spela U19 på grund av sin ålder och den tuffa konkurrensen vi har i nuvarande trupp så tittade vi tidigt på olika utlåningsalternativ. Patrick var tydlig med att han ville spela på Division 2 nivå och när Prespa kom in i bilden var det ett bra alternativ för alla parter, berättar Billy.

Patrick själv är nöjd med kombinationen av BoIS och Prespa.

– Det är viktigt att få matcher och det känns bra att få möjligheten till en bra matchmiljö i Prespa, avslutar BoIS senaste tillskott.

Vi önskar Patrick varmt välkommen tillbaka till randigt!