Jacob Ondrejka har idag skrivit ett treårsavtal med Landskrona BoIS. Jacob, som är född 2002, och fostrad i Landoras och BoIS ungdomsverksamhet har varit en del av A-truppen under försäsongen och dessutom gjort landslagsframträdanden. 

– Det känns väldigt bra. Det här är något man velat sedan man varit liten, säger Jacob efter att ha signerat sitt första A-lagskontrakt.

Huvudtränare Billy Magnusson är glad över att ha knutit till sig ytterligare en spänannde spelare från de egna leden.

– Detta sänder ännu en signal kring hur vi vill jobba med unga och ambitiösa spelare. Jacob har sedan första gången vi hade med honom i vår verksamhet visat att han kommit långt i sin utveckling och är villig att lägga ned ett stort arbete för att fortsätta utvecklas. Med Jacob förbättrar vi konkurrenssituationen i A-truppen redan i år och med tanke på att vi skriver ett treårsavtal får Jacob en bra utvecklingsplattform de kommande åren, säger Billy.

Jacob kommer konkurrera på de offensiva positionerna och på frågan om hur han beskriver sig själv som spelare säger han så här:

– Jag är en teknisk spelare med god spelförståelse och bra i en mot en situationer. Det har känts bra hela våren med A-laget. Både spelare och ledare har tagit hand om mig så det ska bli kul att komma igång, avslutar Jacob.

Stort grattis Jacob!