Varje år genomför Landskrona BoIS projektet Skolans Dag, där våra partners bjuder stadens skolelever och en förälder på fri entré. I år infaller Skolans Dag den 30 maj då Landskrona BoIS möter Assyriska kl. 16.00 på hemmaplan.  

-Skolans Dag är ett arrangemang vi är väldigt stolta över där vi samverkar med Landskronas skolor och näringsliv samtidigt som vi får en publikfest på IP, berättar BoIS klubbchef Max Lundmark.

Under maj månad kommer A-lagsspelare från BoIS att besöka skolor runtomkring i Landskrona där de berättar hur det är att vara elitidrottare eller spelar fotboll med eleverna under rasten. Efter sitt besök delar A-lagsspelarna ut biljetter till matchen mellan BoIS – Assyriska. Biljetten gäller för 1 barn och 1 förälder. 

-Våra skolbesök brukar vara väldigt uppskattade av både elever och spelare där våra killar varit med om allt från att spela fotboll till att agera engelsk lärare. Det finns begränsat antal tillfällen för oss att boka in spelarbesök så vi uppmanar alla skolor att anmäla sig så snabbt som möjligt, säger Max Lundmark.

På matchdagen så arrangeras också ett aktivitetsområde inne på Landskronas IP med fotbollstema. Där kommer finnas mat, dryck och spännande aktiviteter under hela dagen. En ny aktivitet för i år är ett fotbollscamp som pågår innan Skolans Dag-matchen. BoIS duktiga fotbollsinstruktörer kommer att leda ett spännande fotbollspass innan matchen som är helt kostnadsfritt.

-I år adderar vi ett kostnadsfritt fotbollscamp med våra instruktörer på IP med förhoppningen att fler skolelever i staden ska få upp ögonen för att både spela och titta på fotboll. Detta är helt frivilligt och eleverna anmäler sig till detta individuellt. Skolans Dag brukar innebära en ökning med ca 1000 åskådare jämfört med en ordinarie match och vi hoppas på ännu mer i år, avslutar Max med uppmaningen till alla skolor att anmäla sina klasser.

Nedan finner ni hur ni anmäler er till de olika aktiviteterna.

Anmälan Skolans Dag

Är ni en klass eller skola som vill delta under Skolans dag och få besök av Landskrona BoIS A-lagsspelare? 

Maila er anmälan till kim@creandia.com

Därefter bokas ett besök in och efter besöket delar A-lagsspelarna ut biljetter till alla elever.

Anmälan Fotbollscamp

Vill du vara med på Fotbollscampet under Skolans Dag?

Maila er anmälan till fotboll@landskronabois.com

I anmälan ska följande information vara med:

Namn på deltagaren, ålder och kontaktuppgifter till målsman.

Partners som stöder Skolans dag

 • Advokatfirman Lindahl
 • Arkitektlaget
 • Bildeve
 • Bilhörnan i Landskrona AB
 • BMC AB
 • EY
 • Future IT Partner
 • Gabbe & Partners
 • GO Biltvätt
 • Gummesson Kapital
 • Guts & Glory
 • Handelsbanken
 • Helsingborgs Racketklubb
 • Hemmakväll
 • HSB Landskrona
 • HT Emballage
 • InfoChannel
 • Jansson & Partner
 • Kundpartner
 • Kvarteret Erikstorp
 • Landskrona Bygg AB
 • Landskronafamiljen
 • Landskronahem
 • Midroc
 • PEAB Byggservice AB
 • Serneke
 • Smurfit Kappa OnWell
 • SP Chark
 • Swedbank
 • Volkswagen Landskrona
 • Växthuset i Tullstorp
 • XL-Bygg A-trä

HUVUDPARTNERS

Serneke logotyp
Ohlssons
Landskrona stad
Prenad logotyp

GULDPARTNERS