Ifjol genomförde BoIS en stor auktion i september som vi kallade ”BoIS-hjälpen” där vi lånade Musikhjälpens koncept.

BoIS-hjälpen blev en succé där över 50 auktioner gav BoIS 115 000 kronor i kassan och massor av nöjda auktionsinropare. Den sista dagen på auktionsveckan live-sände vi i samband med en av våra hemmamatcher.

I höst vill vi slå fjolårets succé. Men vi behöver er hjälp! Redan nu har vi börjat samla in objekt som vi kan auktionera ut. BoIS ekonomiska läge är fortfarande utsatt och intiativ som BoIS-hjälpen, Zebrafonden, Tipsklubben1915 med flera kommer vara nödvändigt för att ta ytterligare steg mot en ekonomi i balans.

Har du möjlighet att skänka en BoIS-memorabilia, en upplevelse eller något annat du tror är värt att auktionera ut i BoIS-hjälpen? Hör av dig till Max Lundmark på max.lundmark@landskronabois.com

BoIS-hjälpen kommer arrangeras i samband med en hemmamatch under hösten. Håll utkik på landskronabois.se under de närmaste måanderna för mer information.