Under våren blev den öppna tjejfotbollen en succé med uppemot 30 tjejer per tillfälle som deltog. En majoritet av dessa var inte med i någon fotbollsförening sedan tidigare. Fotbollsträningarna bedrevs inomhus i Seminarieskolan och efter ett kortare uppehåll över sommaren startar den öppna tjejträningen igen tisdag 10 september i en ny hall.

Plats: Dammhagskolans idrottshall
Dag/tid: Tisdag 17.00.18.00, hallen öppnar 16.45.
Målgrupp: Tjejer 8-14 år
Övrigt: Ingen föranmälan behövs

15 september arrangerar Landskrona BoIS tjejfotbollens dag tillsammans med övriga föreningar med tjejverksamhet i Landskrona. Dagen startar med fortbildning för alla tränare innan tjejerna ansluter och tränas av tränare från BoIS ungdomsakademi. Tjejer som inte spelar fotboll i en förening är självklart också välkomna

Plats: Landskrona IP
Tid: 13.00-15.00
Målgrupp: Tjejer 7-16 år, både föreningsaktiva och icke föreningsaktiva

HUVUDPARTNERS

Logotyp för Oatly
Logotyp för Unibet
Logotyp för Volkswagen Syd
Logotyp för Puls
Logotyp för Ekbladhs
Logotyp för Serneke
Logotyp för Teamab
Logotyp för Ohlssons
Logotyp för Landskronahem
Logotyp för HSB Landskrona
Logotyp för Prenad

GULDPARTNERS