Under våren blev den öppna tjejfotbollen en succé med uppemot 30 tjejer per tillfälle som deltog. En majoritet av dessa var inte med i någon fotbollsförening sedan tidigare. Fotbollsträningarna bedrevs inomhus i Seminarieskolan och efter ett kortare uppehåll över sommaren startar den öppna tjejträningen igen tisdag 10 september i en ny hall.

Plats: Dammhagskolans idrottshall
Dag/tid: Tisdag 17.00.18.00, hallen öppnar 16.45.
Målgrupp: Tjejer 8-14 år
Övrigt: Ingen föranmälan behövs

15 september arrangerar Landskrona BoIS tjejfotbollens dag tillsammans med övriga föreningar med tjejverksamhet i Landskrona. Dagen startar med fortbildning för alla tränare innan tjejerna ansluter och tränas av tränare från BoIS ungdomsakademi. Tjejer som inte spelar fotboll i en förening är självklart också välkomna

Plats: Landskrona IP
Tid: 13.00-15.00
Målgrupp: Tjejer 7-16 år, både föreningsaktiva och icke föreningsaktiva