I dag, den 5 november, fyller BoIS förre A-lagsspelare Sture Hallén 100 år!

Undertecknad var under eftermiddagen hemma hos den nyblivne 100-åringen med gratulationer från Landskrona BoIS. Sture spelade i BoIS under några år i mitten på 1940-talet och noterades för 4 A-lagsmatcher och femtiotalet reservlagsmatcher.

-Tack så mycket! Det var faktiskt gamle BoIS-spelaren Gunnar ”Bobby” Dahlgren som fick in mig i BoIS, vi var kamrater från tiden i Häljarps IF. Jag minns när vi spelade ihop i Häljarp i slutet av 30-talet, hans far Birger (i BoIS 1917-1921) skrek och domderade från sidlinjen. Det fick man ju inte, så Birger blev faktiskt avstängd från att se matcherna, skrattar Sture.

Läs en längre intervju med Sture under morgondagen.

Stort grattis!

(Klicka HÄR för statistik från Stures matcher (BoISHistoria.se))

Text
  • David Jönsson