Äntligen fotboll och BoIS är laddade! Det är ett speciellt år i år och vi inleder säsongen utan publik på Landskrona IP. Detta är såklart en tuff utmaning både för spelarna som kommer att sakna ert stöd och för klubben rent ekonomiskt.

Vi hoppas därför att ni vill stödja vår satsning mot #publikrekord varje match.

Genom att swisha 25 kronor per fiktiv biljett till 123 2200 152 (alternativt bg 692-6570) som du vill stötta oss med så skapar du en fiktiv person i vår publikbarometer på vår hemsida. Märk gärna din swish med #publikrekord

Vi uppdaterar barometern efter varje match utifrån fjolårets publiksiffra mot det lag vi ska möta.

För er som vill se matchen i rörlig bild sänder Expressen och HD våra matcher i år. Ni som väljer HD får alla BoIS hemma- och bortamatcher för i HDs premiumpaket för 119:- i månaden. Väljer ni att köpa matcherna via SportExpressen så kostar en enstaka match 139 kronor eller kan ni betala 299 kronor för ett månadsabonnemang i vilket ni kan se samtliga division 1 matcher i både norra och södra serien.

Vi kommer att rapportera som vanligt från alla matcher i våra mediekanaler! 

*Din fiktiva biljett mot #publikrekord för 25 kronor är en gåva till Landskrona BoIS. Den innehåller ingen faktisk plats på Landskrona IP.  

Foto
  • Jonny Karlsson