Måns Ekvall har bestämt sig för att vara Landskrona BoIS trogen även framöver, ett beslut vi välkomnar med öppna armar. Avtalet gäller över den kommande säsongen.

Mittfältsankaret kom till BoIS inför säsongen 2015 och har redan representerat klubben vid över 200 tillfällen. Totalt har det blivit 226 matcher i den randiga tröjan och vi gläds åt att den siffran nu alltså kommer fortsätta stiga.

Måns spelade 31 tävlingsmatcher under den gångna säsongen och har verkligen vuxit ut till en bärande spelare de senaste åren. Han svarade bland annat för två ramstarka insatser i kvalmatcherna mot Dalkurd och bevisade med eftertryck vilken betydelse han har för laget. Från sin sittande mittfältsposition sattes knappt en fot fel under de dryga 180 minuter som utspelades på Landskrona IP och Studenternas IP.

Måns är också en av få som fanns med under BoIS senaste sejour i Superettan, och han besitter således värdefull erfarenhet från spel i landets näst högsta serie. Det är dessutom en ansvarstagande och väldigt uppskattad person även utanför plan, egenskaper Landskrona BoIS värdesätter otroligt högt.   

Med Måns säkrad kan vi konstatera att Landskrona BoIS fortsätter att bygga med stor kontinuitet. Att Billy och Max får fortsätta förfoga över spelare som är väl insatta i lagets spelidé är förhoppningsvis en nyckelfaktor inför den stundande säsongen.

Vi önskar Måns stort lycka till under 2021.