Landskrona BoIS damlag är i full träning men har ännu inte fått spela någon match på grund av rådande restriktioner. Serien är planerad att starta den 1 maj och i premiären gästas Landskrona BoIS av Röstånga IS på Landskrona IP. Men det är fortsatt ett osäkert läge för division 4.

23 april blir ett avgörande datum
I det fall de nationella restriktionerna inte lättat har förbundsstyrelsen beslutat kring konsekvenshanteringen för de lägre förbundsserierna. Man har därför beslutat att om inte restriktionerna lättat senast den 23 april skjuts seriestarten upp till 22-23 maj. Om inte restriktionerna lättat senast 10 maj skjuts seriestarten upp ytterligare, till 5-6 juni.

Preliminärt spelschema för Division 4 Dam Västra Skåne

HUVUDPARTNERS

Logotyp för Oatly
Logotyp för Unibet
Logotyp för Volkswagen Syd
Logotyp för Puls
Logotyp för Ekbladhs
Logotyp för Serneke
Logotyp för Teamab
Logotyp för Ohlssons
Logotyp för Landskronahem
Logotyp för HSB Landskrona
Logotyp för Prenad

GULDPARTNERS