Vi har ställt våra Guldpartners mot väggen!

Idag är det Guts & Glory vi har tagit pulsen på. Guts & Glory har varit partner till Landskrona BoIS under ett antal år och har starkt bidragit till att ta vårt varumärke och vår grafiska profil till nya höjder.

Varför är du/ni partner till BoIS? 
  
Jag är Landskronit och har varit BoIS:are sen jag knappt kunde gå – förmodligen tidigare än så… Och ränderna går ju aldrig ur, som bekant. För mig handlar det om randig kärlek och att kunna ge tillbaka till laget i mitt hjärta; att få hjälpa till. Så när vi fick möjlighet att gå med i Nätverket för ett par tre år sedan var det aldrig något snack. Det har också blivit ett sätt för mig personligen att knyta an till min gamla hemstad igen och till såväl gamla som nya vänner och bekanta. Inte minst genom alla roliga träffar, aktiviteter och resor i Nätverket.  
 
Vad betyder BoIS för Landskrona? 
 
Jag tror inte jag är unik i mina varma känslor för föreningen. BoIS engagerar alla i stan och är en gemensam referenspunkt för alla Landskroniter, gammal som ung. Landskrona är BoIS och BoIS är Landskrona, helt enkelt. De lever i symbios och knyter oss samman – oavsett var vi är, var vi kommer ifrån och vad vi sysslar med. Och jag är rätt säker på att denna symbios kan bli ännu starkare och ännu tydligare.  
 
Tittar man på det rent rationellt, så är ju BoIS såklart en enorm reklampelare för staden utåt mot landet också. Dels som en symbol, så klart, men också bokstavligen, då man dyker upp i alla möjliga och omöjliga sammanhang och både direkt och indirekt gör PR för staden. Vi ser ju snabbt vilket genomslag det blir i media – inte minst nu när vi är uppe i Superettan igen.  
  
Vad är ditt bästa BoIS-minne? 
 
Jag har ju massor av härliga minnen genom åren… Jag är frestad att säga Ole Jensens straff mot Linköping i kvalet 1985, för den var helt galen… men det är svårt att kringgå den allsvenska premiären mot HIF 2002, när de fick 6-2 i nacken. Jag och min svärfar var inbjudna av Besam för en bit mat innan och skulle se matchen tillsammans med dem. Redan då var stämningen hög, efter en klassisk pytt, några goa’ och lite snaps. Sen fick något geni den fiffiga idén att vi skulle smussla med oss ett gäng miniatyrflaskor snaps till läktaren – och att vi skulle ta en för varje mål som föll… Ja, du förstår ju själv hur det slutade… Du kan tro att våra respektive tittade förvånat på oss när vi raglade hem efter matchen, dyngade som drängar. 
 
 
Hur går det för BoIS i årets Superettan? 
 
Det är en supertuff liga, med många bra lag; många klassiska storlag dessutom. Det bär respekt med sig. Och steget är stort från ettan till Superettan – men jag har fullt förtroende för Billy, Max och killarna och är övertygad om att den inslagna vägen kommer bära frukt även på denna nivå. Jag är överlycklig om vi klarar oss kvar – men jag tror att Billy & co kommer att överraska positivt och klara kontraktet med råge. 

Vill ni veta mer om Guts & Glory verksamhet, klicka här för att komma till deras hemsida.

Ivan Matanovic, Founder & Creative Director