Mötesplats Borstahusen är en av våra fantastiska guldpartners. Vi pratade med Jonas Westberg om deras engagemang i Landskrona BoIS.

1) Varför är du/ni partner till BoIS? 

BoIS har alltid legat varmt om hjärtat. Min far och farfar drev under min barndom BoIS bingona istan och så klart kioskerna ute på IP. SÅ man kan utan att överdriva säga att jag och min bror är uppväxta med BoIS. I början var det kanske inte så mycket fotbollen som lockade. Höjdpunkterna då var mer korv och godis. Men allt eftersom så man blev äldre så fastna man tillslut för fotbollen och BoIS. På så sätt känns det naturligt att följa familjens inslagna väg och stötta föreningen i våra hjärtan.

2) Vad betyder BoIS för Landskrona?  

Det är väl vida känt att i Landskrona håller man på BoIS. BoIS är något att samlas kring över alla sociala gränser, BoIS är något sammansvetsande, något vi alla landskroniter kan samlas kring och känna stolthet och gemenskap.

3) Vad är ditt bästa BoIS-minne?  

Mitt bästa fotbollsminne med BoIS är utan konkurrens 2-3 vinsten mot HIF bort på Olympia. Den vändningen och den glädjen.

4) Hur går det för BoIS i årets Superettan?  

Jag tror vi klarar oss kvar och etablerar oss i Superettan. Sen bygger vi vidare mot toppen!

Vill ni veta mer om Mötesplats Borstahusen verksamhet, klicka här för att komma till deras hemsida.

Jonas Westberg, VD/CEO