Äntligen börjar vi kliva ut på andra sidan av pandemin och Landskrona IP, som ekat tomt det senaste året, kan snart börja färgsättas med hjälp av våra fantastiska supportrar.

Från och med 1 juni tillåts 500 personer på våra hemmamatcher och vi längtar oerhört mycket efter vår trofasta, engagerade publik.  

Vi har under måndagen lagt ner en del tankeverksamhet beträffande våra förutsättningar.

50 årskort kvar till försäljning
Landskrona IP kommer att fyllas med årskortsinnehavare och partners som köpt årskort via sponsorpaket. Vi har efter detta 50 platser kvar att portionera ut och en garanterad plats på matcherna får du genom att köpa ett årskort.

Vi kan inte nog understryka, för att säkra sin plats på Landskrona IP för resten av säsongen är årskortet det överlägset bästa alternativet.  

Ett årskort kostar 1.800 kronor och vi stänger försäljningen den 31 maj. Först till kvarn är det som gäller och om/när dessa 50 platser upptagits kommer vi delge den informationen.

Klicka här för att komma till årskortssidan

Så länge de nya restriktionerna vidhålls är detta förutsättningarna som gäller. Så fort FHM/Regeringen presenterar nya, förhoppningsvis positiva, besked förändras så klart också publiksituationen på IP.

Landskrona BoIS känner stor tacksamhet för stödet och hoppas kunna betala tillbaka genom att vara en värdig, lojal representant för Landskrona och dess invånare, både på och utanför fotbollsplan.  

Inför Örgryte

Lördag är förhoppningsvis den sista matchen någonsin med blott åtta personer på plats. Vi fortsätter att lotta ut dessa biljetter bland våra säsongskortsinnehavare. Lottningen äger rum på onsdag eftermiddag, mer info när det närmar sig.

HUVUDPARTNERS

Logotyp för Oatly
Logotyp för Unibet
Logotyp för Volkswagen Syd
Logotyp för Puls
Logotyp för Ekbladhs
Logotyp för Serneke
Logotyp för Teamab
Logotyp för Ohlssons
Logotyp för Landskronahem
Logotyp för HSB Landskrona
Logotyp för Prenad

GULDPARTNERS