Fr o m vår nästa hemmamatch den 12 juni mot IK Brage, kommer vi ha möjlighet att äntligen ta emot publik på Landskrona IP igen, om än i begränsad omfattning, totalt 500 personer. Förhoppningsvis gäller nedan förutsättningar endast en match men det vet vi inte säkert nu. När det är ”normala” förutsättningar kommer alla abonnemang att skickas ut till er, det kommer ske digitalt från och med i år. Mer om det senare.

Som partner till Landskrona BoIS, med sittplatsabonnemang i avtalet, ges ni alltså möjlighet att se matchen den 12 juni på plats. Det kan ske på två sätt:

Boka plats i VIP-restaurangen, BoIS-Brage 12 juni

Genom att boka plats i vår VIP-restaurang garanteras ni även plats på läktaren. Dessa restaurangplatser gäller i första hand Nätverks-, Guld- samt Huvudpartner. Övriga om plats finns. Max antal restaurangplatser att boka är det antal sittplatsabonnemang man har i sitt avtal.

Speciella regler kommer gälla, men i korthet är det så att man äter i restaurangen och strax innan match tar man sig ut på anvisad sittplatsläktare. Här gäller speciella avståndsregler (minst en meter) och placering på sektionerna närmast restaurangen, sektion Övre K-O. Era ordinarie abonnemangsplatser gäller alltså inte.

Boka restaurangplatser här – https://landskronabois.se/marknad/boka-vip-restaurang/

Boka/ansök om separata sittplatsbiljetter, BoIS-Brage 12 juni

Utöver de platserna som tillfaller restaurangbokningen har vi ett antal andra sittplatser som går att boka/ansöka om separat. Intresse för dessa ”separata” sittplatsbiljetter måste ni anmäla till mig så snart ni kan. Vid överteckning lottas platserna ut.

– Meddela direkt till anders.lindfors@landskronabois.com om ni är intresserade av biljetter till matchen BoIS-Brage lördagen den 12 juni. Vänligen gå via ert företags normala BoIS kontakt.
– Ange antal ni önskar (dock max det antal sittplatsabonnemang ni har i ert avtal).
– OBS! Återkom senast onsdag lunch (9 juni) om ni vill ha plats till matchen.
– Lottning sker om intresset är större än tillgång på platser.
– Ni får besked om eventuell platstilldelning senast ca 48 timmar innan avspark.

Vi har förhoppningar om att det blir mer publik redan till nästa hemmamatch den 17 juli. Men det tar vi senare.

Med förhoppning om förståelse för den uppkomna och speciella situationen!