Alfdex är en av våra fantastiska guldpartners. Vi pratade med Jesper Nilsson om deras engagemang i Landskrona BoIS.

Varför är du/ni partner till BoIS?

Initaialt var tanken med partnerskapet att öka kännedomen om Alfdex AB i staden men även som en del i ett socialt engagemang. Med tiden har det sociala arbetet BoIS står för blivit allt mer centralt för vår sponsring.

Vad betyder BoIS för Landskrona?

BoIS är ett starkt varumärke för Landskrona och hjälper till att sätta staden på kartan. De olika aktiviteterna som anordnas inom BoIS verksamhet som en del av det sociala arbetet får positiv effekt för Landskronaborna. Sen är det givetvis god underhållning att gå på match.

Hur går det för BoIS i årets Superettan? 

Det finns anledning att hoppas och tro på en placering på övre halvan av tabellen, varför inte en femteplacering.

Vill ni veta mer om alfdex verksamhet, klicka här för att komma till deras hemsida.

Jesper Nilsson, Operations Manager Landskrona