Landskrona BoIS är för tillfället serieledare, efter en urstark vår, och vi har några riktiga godbitar framför oss på IP i närtid.

I sommar spelas bland annat två skånederbyn på Landskrona IP. Vi tar emot Trelleborgs FF och Helsingborgs IF. Årskort är den enda investeringen som med full säkerhet tar dig innanför grindarna på Landskrona IP.

De senaste veckorna har smittläget i Sverige förbättrats och därför har det öppnats upp för nya lättnader i restriktionerna. Det ser ut att bli aktuellt med upp till 3000 åskådare redan från och med den 1 juli. Vi öppnar därför åter upp möjligheten att införskaffa ett årskort, den enda garantin att få se Skånes lag på hemmaplan.

Om rådande regler beträffande avstånd mellan platserna fortsätter så kommer Landskrona BoIS kunna hälsa upp till 1700 personer varmt välkomna till IP efter uppehållet.

Säkra din plats
Nya lättnader ger oss möjlighet att släppa på betydligt fler årskortsinnehavare. Du som köper årskort ges förtur till matcher som är begränsade med publik. Redan i juli har du möjligheten att se Trelleborg och Sundsvall. I augusti tar vi sedan emot Västerås och Helsingborg.

Notera att man i år inte kan kräva tillbaka pengar för sitt årskort om det blir åtstramningar i restriktionerna eller om det inte sker några lättnader.

Gott om fotbollsfester hägrar och vi tror att många önskar stötta Landskrona BoIS på plats under resterande matcher. Naturligtvis hoppas vi att framgångarna fortsätter även i höst och ingen med randiga sympatier vill ju missa en potentiell toppstrid.

Enda sättet att vara helt säker på en plats är genom att köpa ett årskort.

Köp ditt årskort här!

Vanliga frågor

Var hittar jag mitt årskort?
Antingen i mailet från landskronabois.ebiljett.nu som du erhöll när du köpte årskortet.
Annars kan du logga in på landskronabois.ebiljett.nu
Användarnamn: mailadress
Lösenord: använd befintligt eller begär ett nytt lösenord för att välja ett eget lösenord.

Kan jag spara ned årskortet.
Du kan hämta årskortet som både pdf-biljett och mobilbiljett.
Tänk på att ej fota av årskortet då streckkod och QR-kod kan bli gryniga och ej fungera vid inscanning.

Mitt årskort står som förbrukat.
Ditt årskort har använts vid senaste/aktuell match. Kommer att fungera igen till nästa match.

Hur delar jag biljett? 
När du är inloggad på ebiljett.nu finns en funktion att dela årskortet.

Vad är förbrukad biljett?
En teknisk lösning anpassad till Corona för att markera att årskortet/biljetten till aktuell match är förbrukad om personer vill hålla avstånd eller att uppkopplingar ej fungerar.

Foto
  • Bildbyrån