Oscar Petersson fortsätter i Landskrona BoIS. Den offensiva kraften, som gjort stort avtryck i klubben det senaste året, har kritat på för en förlängning som sträcker sig över 2023.

”OP” har varit starkt bidragande till klubbens framgångar i närtid, både beträffande avancemanget till Superettan samt den fina tabellplaceringen som laget innehar för tillfället.

Inte minst var han en av våra målskyttar i kvaltriumfen mot Dalkurd. I den första av de två matcherna, hemma på IP, gjorde Petersson det andra målet i  2–0-segern.                 

Denna säsong har OP varit en frekvent startspelare och senast krönte han en gedigen insats med att noteras för säsongens första mål.

Att Oscar, som härstammar från Veberöd, nu fortsätter i den randiga tröjan är ett välkommet besked. Det dagliga, kontinuerliga arbetet med att sätta en slagkraftig trupp – både på kort och lång sikt – fortskrider och att Oscar nu förlängt avtalet innebär att vi fått en viktig pusselbit på plats.

Billy Magnusson gläds åt förlängningen

Oscar är en spelare och person som passar väldigt väl in i vår filosofi. Han är utvecklingsbar, är användbar i vårt spelssätt, levererar alltid en stark arbetsinsats och är dessutom duktig i sitt positionsspel. Detta kombinerar han med högintressanta offensiva egenskaper vilket gör honom till ett ständigt hot.

Han tillför väldigt mycket i Landskrona BoIS och vi ser fram emot att fortsätta skörda framgångar tillsammans.

För Oscar själv var det heller inga tveksamheter

Det känns självklart för mig att fortsätta i randigt. Vi har något väldigt spännande på gång och det ska bli superkul att få fortsätta vara en bidragande del av den här fina klubben.