Gör som ICA Kvantum, teckna Matchvärdskap till hemmamatch!

Vi ser fram emot en spännande sommar och höst i Superettan. Flera Skånederby står på agendan men också en mängd andra toppmatcher! Passa på att teckna er för ett Matchvärdskap för att maximera er exponering!

Till hemmamatchen mot Trelleborgs FF den 17 juli kommer t.ex. ICA Kvantum Landskrona att synas som Matchvärd! Det innebär exponering och en fantastisk möjlighet att bjuda kunder eller personal på en spännande eftermiddag i fotbollens tecken.

Möjligheterna är många. Tillsammans skapar vi ett event för er som maximerar er exponering:

  • Plats i restaurangen, med delikat servering från Kvarteret Erikstorp
  • Sittplatsbiljetter till matchen
  • Exponering i våra sociala medier & hemsida
  • Möjlighet att synas kring matchen på Landskrona IP
  • Begränsat antal Matchvärdar per match

Det hetaste Skånederbyt spelas den 28 augusti på Landskrona IP mot Helsingborgs IF. Hur snyggt hade det inte varit att exponera matchen som just er? Ett Matchvärdskap uppskattas av både personal och kunder. Passa på att lyfta er företag, tillsammans med dem.

Kontakta Anders Lindfors, 0735-17 13 08, vid frågor eller bokning av match.