Svensk fotboll, landets stora samhällsrörelse, går nu mot ljusare tider. FHM har frigjort idrotten från de tyngsta publikrestriktionerna vilket innebär att fler människor äntligen kan återvända till sina älskade läktare. Ett besked vi välkomnar med eftertryck.

För Landskrona BoIS innebär informationen att vi framöver kommer kunna välkomna fler randiga supportrar till IP. Exakt hur många håller vi på att definiera i detta nu och vi återkommer med mer definitiv info i frågan.

Önskar du däremot se serieledande BoIS på under säsongen, och därigenom vara tungan på den våg som förhoppningsvis gör hösten till en både fantastisk och minnesvärd upplevelse?

Då är årskortet det enskilt bästa alternativet. Denna handling ger dig tillgång till resterande matcher och från endast 1400 kronor har du alltså möjlighet att i realtid bevittna randig historia. Vi har dessutom ett gäng PANGMATCHER framför oss och våra spelare kommer mår bra av ett starkt och unisont randigt stöd från läktarhåll.

Bli en del viktig del av hösten och vintern på Landskrona IP HÄR