Landskrona BoIS har nu räknat ut vår totala kapacitet under höstinledningen och kommit fram till att endast 620 biljetter återstår innan det stekheta skånederbyt mot Trelleborgs FF har så kallad lapp på luckan.  

Totalt har vi 1460 platser till vårt förfogande och av dessa är nu 840 uppbokade. Det innebär att ytterligare 620 biljetter för tillfället är lediga – 150 ståplatsbiljetter och 470 på sittplats.

Vår förhoppning är att ännu fler med BoIS-sympatier väljer att säkra sin plats för resten av säsongen genom att investera i ett årskort. Våra säsongskortsinnehavare är garanterade en plats till resterande matcher och har en rafflande, gastkramande, underhållande höst/vinter att se fram emot.

Höstsäsongen inleds dessutom med två raka pangmatcher. Vi startar upp med skånederbyt mot Trelleborgs FF och fortsätter sedan med toppmatchen mot GIF Sundsvall. Två underhållande bataljer som självfallet ska upplevas live.

Fram till och med den 11 juli går det endast att köpa årskort. Dessa inhandlas HÄR och för den som önskar stötta randigt från Engelska läktaren återstår nu alltså endast 150 biljetter.

De ströbiljetter som kommer finns att tillgå släpps under perioden 12-16 juli. Med anledning av rådande restriktioner kommer det inte gå att inhandla biljetter på plats fysiskt under matchdag. Har någon utmaningar med att handla online, kontakta då oss innan så bistår vi med instruktioner.

Har du köpt ett sittplatsårskort men önskar hellre stå under resten av matcherna? Kontakta då shop@landskronabois.com så omvandlar vi kortet till ståplats.

Vi hälsar er varmt välkomna till Landskrona IP, det ska bli förbaskat härligt att se er igen.