Inför lördagens Skånederby väljer Landskrona BoIS att hylla Peps Persson, som lämnade det skånska jordelivet för ett par veckor sedan. Peps har varit en uppskattad röst från södern och musiken har skänkt både glädje och eftertänksamhet under många år. Dessutom har den varit frekvent spelad på Landskrona IP under våren.

Därför känns det både logiskt och naturligt att vi uppmärksammar honom lite extra i matchen mot Trelleborgs FF. Detta gör vi genom att inleda med att spela tio låtar från hans väldiga låtskatt. Därefter återgår vi till övrig skånsk musik, som vanligt denna säsong. Att “Oh BoIS” med Rude BoIS blir bryggan mellan Peps låtar och övrig musik, en finare randig hyllning finns inte i vår värld.

HUVUDPARTNERS

Logotyp för Oatly
Logotyp för Unibet
Logotyp för Volkswagen Syd
Logotyp för Puls
Logotyp för Ekbladhs
Logotyp för Serneke
Logotyp för Teamab
Logotyp för Ohlssons
Logotyp för Landskronahem
Logotyp för HSB Landskrona
Logotyp för Prenad

GULDPARTNERS