Landskrona BoIS kan glatt förtälja att avtalet med mittbacken Johan Rapp förlängts. Det nya gäller över 2023 och det innebär att ytterligare en långsiktig pusselbit satts på rätt plats.

Försvararen anslöt till Landskrona sommaren 2020 och har verkligen bidragit från första träningspasset. Dels under hösten och avancemanget till Superettan, dels under den framgångsrika våren i landets högsta serie.

Johan, som anlände från MFF:s U:19-gäng, har verkligen satt sin prägel på laget genom sin lugna och spelskickliga spelstil. Att han nu förlänger avtalet bevisar att Rapp tror på BoIS och att BoIS tror på Rapp.

Billy Magnusson är belåten med förlängningen

Han är en god symbol för hur vi önskar jobba i Landskrona BoIS. Kom in för ett år sedan och fick snabbt ta stort ansvar. Denna säsong har han startat i många av matcherna, både i Superettan och Svenska Cupen, och har verkligen visat att han hanterat nivån. Han sitter på många intressanta egenskaper och vi är övertygade om att han kommer fortsätta sin fina utveckling i vår miljö.  

Johan själv känner samma entusiasm 

Jag är jätteglad över förlängingen då jag trivs väldigt bra i både klubben och med laget. Det känns som att både jag och BoIS är på väg i en bra riktning och jag är väldigt motiverad över att fortsätta staka ut den vägen.

Landskrona BoIS ser fram emot att fortsätta samarbetet och gläds åt att relationen nu både fördjupas och förlängs.