Med nuvarande restriktioner har vi spelat två hemmamatcher och efter utvärdering av de båda evenemangen fullföljer vi därmed vår plan att göra justeringar i biljettpriserna.

Nuvarande restriktionerna betyder som bekant att BoIS får släppa in 1100 personer på sittplats, 600 personer på ståplats och 240 personer på bortastå. Mer än hälften av dessa platser innehas redan av våra årskortsinnehavare och partners, resterande platser säljs som lösbiljetter. Efter utvärdering av av våra senaste evenemang har vi uppdaterat priserna inför nästa hemmamatch.

Sänkt pris för barn
Vi sänker priset på ståplats och inför barnbiljett på både stå- och sittplats för barn upp till 16 år. Vi låter också meddela att vårt lyckade samarbete med Cityidrott och övriga föreningar i Landskrona löper vidare. Cityidrott får en pott med gratisbiljetter inför hemmamatcherna som delas ut till Landskronas barn och ungdomar.

Sittplats: 250 kronor
Barn: 150 kronor

Ståplats: 160 kronor
Barn: 80 kronor

Restriktionerna kräver fortsatt att alla besökare har biljett. Med undantag för barn i bärsele. Barnpriserna gäller barn upp till 16 år.

Medlemmar får fortsatt förtur
Som medlem har du förtur på köpet av biljetter. Då vi har ett begränsat antal biljetter till försäljning ger vi våra medlemmar även i fortsättningen ett par dagars förtur. Håll koll i din mejlbox där all information och länk kommer skickas. Ett medlemskap kostar 400 kronor per år. Bli medlem här.

Årskort fortsatt bästa investeringen
Ett årskort är det absolut säkraste och billigaste alternativet till att se Landskrona BoIS på IP. Med ett årskort har du garanterad plats på samtliga hemmamatcher i Superettan och det till ett mycket förmånligt pris. Läs mer om våra årskort här.

Foto
  • Bildbyrån