Landskrona BoIS känner stor glädje över att man nått en förlängning med mittfältaren Filip Ottosson. Överenskommelsen innebär att det nya avtalet nu sträcker sig över 2023.

Kreatören har varit alldeles lysande under sitt inledande halvår i Landskrona BoIS. Fyra mål och tre assist har han producerat framåt och därmed är han lagets främste poängplockare hittills.

Starka papper som gör Ottosson till en bärande kraft och att förlänga med sådana ligger helt i linje med klubbens långsiktiga strategi. Att han dessutom kombinerar de offensiva färdigheterna med spelskickliga egenskaper längre ner i banan innebär att hans spelstil väl harmonierar med Landskrona BoIS.

Vi känner stor belåtenhet över att Filip nu förlänger sin sejour i klubben och är väldigt nyfikna på vad framtiden bär med sig, både för Ottosson och Landskrona BoIS.

Billy Magnusson är tillfreds med nyheten

Alla har väl sett han på kort tid hunnit anpassa sig väldigt väl till vårt spel. Filip har gjort stort avtryck under våren och har egenskaper som passar perfekt in i sättet vi spelar fotboll. BoIS passar även Ottosson är känslan så vi har med en perfect match att göra. Vi ser fram emot att fortsätta arbeta tillsammans.  

Likaså Filip Ottosson

Jag trivs väldigt bra i Landskrona BoIS, i klubben, med laget samt på plan. Vi har något riktigt spännande på gång och det vill jag vara en fortsatt del av. Vi öser helt enkelt på.

HUVUDPARTNERS

Logotyp för Oatly
Logotyp för Unibet
Logotyp för Volkswagen Syd
Logotyp för Puls
Logotyp för Ekbladhs
Logotyp för Serneke
Logotyp för Teamab
Logotyp för Ohlssons
Logotyp för Landskronahem
Logotyp för HSB Landskrona
Logotyp för Prenad

GULDPARTNERS