Landskrona BoIS förlänger avtalet med Alexander Tkacz. Landskroniten, som varit BoIS trogen under hela sin seniorkarriär, fortsätter i den randiga tröjan även över 2023. Vänsterbacken är en otroligt uppskattad figur, både på plan och vid sidan av, och att förlänga med sådana ligger helt i linje med klubbens strategi.

”Täcket” har varit ramstark säsongen igenom och hans insatser har varit starkt bidragande till klubbens framskjutna tabellplacering. Framåt har han gjort ett mål och två assist, detta kombinerat med genomgående goda försvarsinsatser.

Redan 2012 gjorde Alexander sin första seniormatch i Landskrona BoIS. Därefter har han representerat klubben vid över 200 tillfällen. Siffror som värderas högt i BoIS-kretsar.

Billy Magnusson är belåten värre

Sedan Alexander kommit tillbaka efter sin skada har han varit väldigt jämn i sina prestationer. Han har vibrerat på hög Superettan-frekvens under hela säsongen och hans egenskaper passar väldigt väl i sättet vi använder våra ytterbackar. Duktig både defensivt och offensivt.

Dessutom är han en oerhört fin kille och lagspelare som hela tiden utvecklar både sig själv och övriga kamrater i truppen.

Vi har arbetat tillsammans under ett gäng år nu och jag gläds verkligen åt att samarbetet fortsätter även framöver. En fin nyhet för alla med BoIS-sympatier.

Även Alexander är glad över att fortsätta i den randiga matchtröjan

Fantastiskt roligt att fortsätta resan. Vi blir bättre och bättre hela tiden, så klart på plan men även föreningen i stort. Jag gillar att vi siktar uppåt och har ambitioner som klubb.

Jag har alltid känt mig väldigt uppskattad av alla med randiga hjärtan. Av den anledningen vill jag fortsätta ge tillbaka genom starka prestationer på plan.