Efter segern i höstupptakten är det nu dags för våra damer att återvända till Landskrona. Under fredagskvällen är det dags och för motståndet denna gång svarar Helsingborgs FF. Avspark 19:00.

BoIS fick en behaglig resa på Olympiafältet mot Stattena. Matchen slutade 6-0 till randigt som verkligen övertygade. Inte minst Ida Nielsen som noterade för fyra mål denna eftermiddag.

Den matchen tillhör numera det förgångna och fokuset har fullt skiftats mot HFF-kampen.

Vår motståndare fick en betydligt tuffare start på hösten, hemma på Norrvalla mot obesegrade IF Lödde. Gästerna vann med 6-0 och står på full pott efter sex spelade matcher.

Helsingborgs FF står på sju inspelade poäng efter fem matcher, lika många som Landskrona BoIS. I det avseendet är detta en viktig match då bägge lagen säkerligen är nällade på tredjeplatsen.

Detta är den andra kampen lagen emellan. Den första, som spelades på Norrvalla, slutade 3-3. BoIS hade ledningen i matchen tre gånger om men HFF gav sig inte och lyckades därmed kvittera lika många gånger.

I HFF har Lina Kvist skördat stora framgångar framför mål. Sex mål på fem matcher är imponerande och vi hoppas att våra randiga supportrar är förberedda på hennes kvaliteter.

I BoIS-lägret är det positiva tongångar i skällan. Segern senast var ett välkommet besked och vi hoppas att laget nu kan fortsätta rida vidare på den positiva insatsen. Spelarna har verkligen visat hängivenhet och att få avkastning direkt är både glädjande och välförtjänt.

Truppläget börjar ljusna och med nyförvärvet Emma Johansson på plats och Azra Caljakovic tillbaka efter långt skadeuppehåll börjar det bli konkurrens om startplatserna.

Matchen spelas på F-plan och vi erbjuder fri entré till matchen. För den som önskar stötta önskar vi däremot att publiken visar förståelse för de rådande direktiven och därmed håller avstånd sinsemellan.

Vi önskar damerna stort lycka till och hoppas på en ny skön randig trepoängare.

Stötta gärna Landskrona BoIS genom att köpa digitala biljetter. Swisha 25:- per digital biljett till 123 2200 152 så stöttar du randigt i kampanjen #helalandskrona.

HUVUDPARTNERS

Logotyp för Oatly
Logotyp för Unibet
Logotyp för Volkswagen Syd
Logotyp för Puls
Logotyp för Ekbladhs
Logotyp för Serneke
Logotyp för Teamab
Logotyp för Ohlssons
Logotyp för Landskronahem
Logotyp för HSB Landskrona
Logotyp för Prenad

GULDPARTNERS