Restriktionerna begränsar vår kapacitet på Landskrona IP till att vi endast får släppa in 1910 personer, inkluderat bortastå. Vi har haft stort tryck på tillgängliga biljetter och kan nu konstatera att det är slutsålt inför derbyt mot Helsingborg. Det blir såldes inget släpp för allmänheten.

Biljett ersätter årskort
Årskortsinnehavare har bekräftat och valt nya sittplatser. Du som årskortsinnehavare bör tänka på att det är den valda platsen som är din anvisade plats under matchen och att det är biljetten för den bekräftade platsen som gäller, inte årskortet.

Anvisade platser
Vi vill påminna om att det fortsatt pågår en pandemi och att vårt evenemang måste följa restriktionerna som gäller. Det innebär att alla besökare på sittplats måste sitta på sin anvisade plats. Din anvisade plats hittar du på biljetten som du köpt inför matchen. Våra publikvärdar på plats hjälper dig att hitta rätt.

Har du frågor kring biljetter inför matchen? Mejla shop@landskronabois.com.

Foto
  • Bildbyrån