Alfdex är ett ungt företag med gamla anor. Tekniken kommer från Alfa Laval som var med och utvecklade produkten.

Sedan 2004 har Alfdex utvecklat och producerat flera generationer av separatorer, som renar vevhusgaserna från olja för tunga dieselfordon. På så sätt bidrar vi, tillsammans, till en bättre miljö. Produktionen sker till största delen i Landskrona men vi finns även med produktion i Kina.

Kunderna är den globala fordonsindustrin, med flera världsledande namn som Mercedes-Benz, Volvo och Scania. Det är utvecklande och kul att arbeta på Alfdex, vi är ca 180 anställda, och drivs av genuin enkelhet och stolthet över vårt hantverk. Läs gärna mer om oss på www.alfdex.com.

Tack till Alfdex som är en av våra matchvärdar i matchen mellan Landskrona BoIS och Helsingborgs IF.

HUVUDPARTNERS

Logotyp för Oatly
Logotyp för Unibet
Logotyp för Volkswagen Syd
Logotyp för Puls
Logotyp för Ekbladhs
Logotyp för Serneke
Logotyp för Teamab
Logotyp för Ohlssons
Logotyp för Landskronahem
Logotyp för HSB Landskrona
Logotyp för Prenad

GULDPARTNERS