Våra damer har inlett hösten alldeles strålande och efter två raka segrar är stämningen på topp. Under söndagen väntar en ny match mellan två topplag och denna gång reser laget till Odenvallen för match mot Röstånga IS. Avspark 15:00.

Den starka starten efter uppehållet har inneburit att BoIS numera tillhör den övre halvan av tabellen. Där gör laget sällskap av söndagens motståndare. Röstånga står nämligen på tolv poäng efter sex matcher, två fler än Landskrona BoIS.

Senast besegrade RIS Hittarps IK FF med 5-2. I omgången dessförinnan säkrade laget en ytterst meriterad seger, borta mot dittills obesegrade IF Lödde. Därmed har laget utvecklats till en seriös kandidat till tabellens andraplats.

Framåt handlar det mest om Sanna Nyborg och Ida Malm. Nyborg står på åtta mål och Malm på sex. Två offensiva hot som måste hållas i schack och lyckas det randiga försvaret stoppa deras framfart är mycket vunnet.

Landskrona BoIS har verkligen trummat igång och läget i truppen blir bara bättre. I veckan presenterades dessutom nyförvärvet Emma Brkic. Hennes intåg stärker konkurrenskraften ytterligare och Richard Persson får därmed allt svårare att välja en startelva. Dock återstår det fortfarande tio matcher av säsongens så det finns all anledning att förfoga över en bred, slagkraftig trupp.

Närmast väntar alltså Röstånga IS och vi önskar laget stort lycka till.