Matcherna kommer i strid ström för våra damer och efter tre raka segrar omfamnar vi det täta spelschemat. På torsdag är det dags igen och i denna omgång återvänder BoIS till Landskrona IP. För motståndet svarar Askeröds IF. Avspark 19:00.

Efter den senaste segern, i tuffa bortamötet mot Röstånga IF, är det glada tongångar i BoIS-lägret. Att vinna jämna bataljer mot andra topplaget är verkligen stärkande för moralen och vi hoppas att laget kan fortsätta på den inslagna vägen.

Härnäst väntar alltså Askeröd. Laget kommer också från seger, borta mot Stattena i en målrik historia. Trots underläge vid hela tre tillfällen lyckades laget vända på kuttingen och till sist vann gästerna med hela 6-4. Den stora anledningen till segern, och vändningen, stavas Tilde Borbos.

Anfallaren gjorde nämligen hela fem mål i matchen. Hysteriska siffror så klart. Borbos har nu gjort sju mål på sex matcher och är därmed överlägset mest produktiv i Hammenhög.

Vinsten mot Stattena var lagets andra den här säsongen. På sex matcher står laget på sex poäng.

Landskrona BoIS har nu tagit över tredjeplatsen och även fast avståndet upp till andraplacerade Lödde är fem poäng har siktet ställts in på laget från Tolvans IP. För att ha en rejäl chans på den placeringen kommer det krävas att laget tar nya trepoängare och vi hoppas att töserna kan mobilisera om inför torsdagskvällen.

Avspark 19:00 på IP som sagt och vi erbjuder gratis entré till matcherna som vanligt.