Våra damer befinner sig i en hysterisk form. Fyra raka segrar gör under för självförtroendet och för tillfället känns laget verkligen ostoppbara. De goda insatserna staplas på hög och ambitionen är att fortsätta leverera enligt samma mönster.

På fredag kväll är det dags igen och denna gång reser laget till Laröds IP i norra Helsingborg för match mot Hittarps IK FF. Avspark 19:00.

HIK FF är ett reservlag till Hittarps damlag, som spelar i division 1. Ett gäng spelare bestående av många yngre förmågor. Laget har dock inte rosat marknaden under säsongen och är djupt rotade i tabellens bottenskikt. Inför säsongen är HIK FF faktiskt jumbo med tre inspelade poäng.

Senast fick man på nöten av IF Lödde, som vann med 4-1 hemma på Tolvans IP. Ingen skugga ska dock falla på Hittarp efter den matchen för Lödde är ett erkänt skickligt lag med toppambitioner.

Ögnar med på lagets statistik är det inga häpnadsväckande siffror. Laget har släppt in betydligt färre mål jämfört med övriga lag på den undre halvan. 27 jämfört med Marieholms 66 och Stattenas 43. Framåt har det producerats lika många som övriga lag i bottenskiktet. 17 stycken.

Däremot har man haft förtvivlat svårt med att vinna matcher. Endast en seger på sju försök är alldeles för lite, så klart.

Engla Hitchcock har däremot haft en målstark inledning. Fem pytsar på sex matcher är imponerande med tanke på lagets sviktande resultat. En spelare att hålla ett vakande öga på.

För BoIS del kommer laget från en helgjuten insats mot Askeröd. 4-0 var siffror i underkant och laget trummade verkligen på från början till slut. Förhoppningen är att kunna fortsätta chippa in starka insatser och kan man uppvisa samma fina attityd ser prognosen inför HIK väldigt ljus ut.

Det må vara jumbon vi möter men det kommer krävas att laget kommer upp i nivå. Det finns inte utrymme för underskattning men det är vi övertygade om att damlaget är varse om.

Avspark 19:00 på Laröds IP. Vi önskar laget stort lycka till.

HUVUDPARTNERS

Logotyp för Oatly
Logotyp för Unibet
Logotyp för Volkswagen Syd
Logotyp för Puls
Logotyp för Ekbladhs
Logotyp för Serneke
Logotyp för Teamab
Logotyp för Ohlssons
Logotyp för Landskronahem
Logotyp för HSB Landskrona
Logotyp för Prenad

GULDPARTNERS