Damernas galna segersvit bara fortsätter. Under fredagsaftonen, borta mot Hittarps IK FF, kom den femte raka trepoängaren. BoIS vann med 2-0 efter mål av Anita Krasniqi och Ida Nielsen.

Detta var återigen en match som Landskrona BoIS kontrollerade tillfullo. Gästerna styrde matchbilden med järnhand och HIK valde att tidigt lägga sig på försvarssida. Att randigt osade av självförtroende efter de senaste matchernas fina resultat syntes tydligt och laget fortsatte med samma variationsrika anfallsspel.

Inledningsvis höll HIK, som låg rätt i sina positioner, stången men efter några mindre justeringar skulle BoIS ändå få utdelning. Efter knappa halvtimmen spelad skulle notoriska målskytten, Ida Nielsen, hålla sig framme och därmed ge gästerna den välförtjänta ledningen.

Ett resultat som stod sig halvleken ut.

Den avslutande akten fortsatte i samma anda med stor BoIS-dominans. Dessvärre uteblev effektiviteten och om inte målvakten svarade för några räddningar så stod ramverket i vägen.

Ytterligare ett randigt mål skulle dock produceras. Krasniqi avslutade från distans och fastställde därmed slutresultatet. Då hade det gått 56 minuter av matchen. BoIS fortsatte trumma på men bolluslingen ville inte in i mål.

2-0 till Landskrona BoIS alltså och 15 poäng av 15 möjliga är verkligen bedårande imponerande.

Richard Persson var också väldigt nöjd med insatsen

En bra kollektiv insats där det finns många bra prestationer att lyfta men vill framhålla Embla och Mix lite extra efter denna match. Nu går vi in i en ny träningsvecka och på fredag väntar Lödde på Landskrona IP. 

Precis, i nästa match väntar alltså IF Lödde. Laget vi jagar som för tillfället innehar andraplatsen. För tillfället skiljer det två poäng mellan lagen men då har Lödde också en match mindre spelad. Vid BoIS-seger täpper vi till gapet ytterligare och har då rejäl möjlighet att faktiskt roffa åt oss andraplatsen.

Mer om den matchen i nästa vecka.