Landskrona BoIS är glada över att klubben nått en överenskommelse med Camil Jebara. Avtalet sträcker sig till den sista december 2024 och innebär att den unge förmågan har gott om tid på sig att fortsätta utvecklas i den randiga miljön.

Camil har under säsongen varit frekvent uttagen till U21-matcherna. På denna nivå har han verkligen satt avtryck och insatserna har också inneburit att Camil öppnat dörren till A-laget. Han har både tränat med A-laget och varit uttagen till ett par matcher med herrarna. Bland annat fick han speltid i sommarens träningskamp mot B93 och i den senaste Superettan-matchen mot GAIS satt Jebara på bänken.

Att relationen nu fortsätter känns väldigt bra och vi ser stor potential i Camil. Den offensiva kraften har tagit väldiga kliv i rätt riktning under året och har samtidigt visat stor arbetsmoral. Goda egenskaper som gör spelaren väldigt intressant.

Kontraktet innebär att slussen till A-laget nu intensifieras. Huruvida Camil redan nu är redo för kontexten fullt ut, eller om talangen mår bättre av att fortsätta kombinera med spel i U19, får framtiden helt enkelt utvisa.

Tobias Celedon, sportchef ungdom, är imponerad av utvecklingen

Väldigt roligt med ytterligare en spelare från U-verksamheten som nu tar steget upp till A-laget. Camil har visat framfötterna under lång tid men genom spelet i U21 har han verkligen tagit sitt spel till nya nivåer. Han är redo för nästa nivå och därför förtjänt av möjligheten.

Billy Magnusson ser också fram emot att ta emot ynglingen

En bra kille och en spelare med stor potential. Han har redan varit med oss en hel del och han är varse om att bara han kan påverka sin framtid.

Camil har jättefina spetsegenskaper, bland annat hans teknik och snabbhet. Han har förbättrat sitt felvända spel under säsongen och är mycket bättre på att värdera både när han ska vända upp och när han ska låsa boll, spela vidare och sedan ta ny position.

Sedan är han ett ständigt hot som rättvänd. Explosiv men ändå uthållig. Intensiva och explosiva aktioner med kort återhämtning som han faktiskt levererar många gånger under hela matchen.

Det finns alltid utvecklingspotential i vissa delar men så är det för oss allihop. Vi tror på honom och han har haft en jättefin kurva.

Vi gratulerar Camil till det nya avtalet och önskar honom lycka till framöver.

HUVUDPARTNERS

Logotyp för Oatly
Logotyp för Unibet
Logotyp för Volkswagen Syd
Logotyp för Puls
Logotyp för Ekbladhs
Logotyp för Serneke
Logotyp för Teamab
Logotyp för Ohlssons
Logotyp för Landskronahem
Logotyp för HSB Landskrona
Logotyp för Prenad

GULDPARTNERS