Under de senaste säsongerna har BoIS haft en strategi att satsa på spelare från närområdet och vår egen akademi. Målsättningen är fortsatt hög, en betydande del av spelarna i vår herrtrupp ska komma från vår akademi. För att vi ska kunna ha en god försörjning av egenfostrade spelare även i framtiden behöver vi ha kunniga instruktörer inom akademin.

I dagsläget spelar ca 100 spelare i vår akademiverksamhet i åldern 13 till 19 år som tränas av ca 15 anställda/arvoderade instruktörer.

Inför säsongen 2022 söker vi följande roller i vår verksamhet:

Ansvarig instruktör P13-P19
Du ska ha dokumenterad erfarenhet av att träna ungdomar i en elitförberedande verksamhet och har lägst UEFA B som utbildning. Som ansvarig för P16-P19 ska du ha minst UEFA A. Du ska vara van att arbetsleda ditt tränarteam samt koordinera verksamheten tillsammans med akademichef och övriga åldersgruppsansvariga. Meriterande om du varit tränare för seniorer.

Instruktör P13-P19
Som instruktör jobbar du i team med ansvarig tränare. Du har kanske precis börjat din tränarkarriär men har ett stort intresse av att utveckla ungdomar. Du är prestigelös och vill lära dig mer kring tränarrollen. Meriterande om du påbörjat SvFF:s utbildningar.

Vad vi förväntar oss av våra instruktörer
– Prestigelös, vi sätter individens utveckling före lagets resultat – Kunskapsdriven
– Engagerad
– Är aktiv med att bidra till Landskrona BoIS fortsatta utveckling

Tjänsterna tillsätts löpande med start from vecka 45.

Om du är intresserad skicka i så fall in ditt CV och personligt brev till akademichef Tobias Celedon tobias.celedon@landskronabois.com

Foto
  • Bildbyrån