Under fredagskvällen är det dags för våra damer att åter ta på sig den randiga tröjan. Av säsongen återstår det nu endast tre matcher och två av dessa spelas hemma i Landskrona.

Närmast väntar Röstånga hemma på IP, avspark 19:30.

BoIS har fortfarande en liten chans att nå kvalplatsen men den är i ärlighetens namn försvinnande liten. Laget måste gå rent säsongen ut samtidigt som Lödde i sin tur måste förlora i princip samtliga sina matcher.

Strax nedanför våra damer befinner sig just Röstånga. Laget har verkligen hittat formen på sistone och reser mot Landskrona med tre raka segrar i ryggen. I den senaste omgången vann laget övertygande hemma mot Helsingborgs FF med 4-0.

Att Röstånga befinner sig på den övre tabellhalvan är inte konstigt. Framåt har man producerat under hela säsongen och den Sanna Nyborg är den som utmärkt sig allra mest med nio målnoteringar.

Hon och övriga spelare kammade dock noll i säsongens första möte lagen emellan. På Odenvallen vann BoIS med 1-0, efter mål av Nanna Nilsson. Vi hoppas på samma randiga favör även denna gång.  

Landskrona BoIS kommer förvisso från en förlust men prestationen borta mot HIF var verkligen fantastisk. Laget uppvisade finfin utveckling och vi hoppas att man nu kan fortsätta i samma anda.

Att spelarna tagit stora kliv har vi redan avhandlat och vi hoppas att laget kan avsluta säsongen med tre raka segrar. Det finns redan väldigt mycket av intresse värt att bygga vidare på, och att få avsluta i dur hade så klart tillfört ytterligare en krydda inför försäsongen.

Full fokus på den första uppgiften. Vi hoppas att våra supportrar tar sig upp till IP för att stötta laget.

Avspark 19:30, varmt välkomna.