Parallellt med avslutningen i Superettan pågår en het toppstrid även för vårt U21-lag. Laget har säkrat avancemanget till slutspelet, vilket bara det är en stor bedrift, och jagar nu Helsingborg på förstaplatsen.

Två omgångar återstår att spela av den ordinarie serien, med start ikväll hemma på IP mot Trelleborgs FF.

TFF innehar den mindre smickrande jumboplatsen och har inte några stora chanser att avancera. Som alltid är det med stor respekt vi går in i matchen och då spelar det ingen roll vilken placering laget vi möter befinner sig på.

BoIS ställer upp med ett starkt lag och värt att notera är att både Erik Pärsson och Viktor Ekblom återfinns på bänken till matchen. Två anfallskrafter som nu är tillbaka, ett högst välkommet besked nu när allt ska dra ihop sig.

Matchen startar 17:00 och BoIS ställer upp med följande startelva och bänk.

Startelva

Svante Hildeman, Dennis Olofsson, Isak Sjögren, Viktor Wihlstrand, Alexander Tkacz, Passi Prudence, Allen Smajic, Jacob Blixt, Oscar Petersson, Nicklas Nielsen, Camil Jebara

Bänk

Hampus Pauli, Oskar Jönsson, Edvin Haurdic, Erik Pärsson, Mallek Shraim, Viktor Ekblom, Osama Khattab