Landskrona BoIS fortsätter att imponera stort i U21-serien. Under gårdagen vann laget med 6-3, hemma mot Trelleborgs FF, och gick därmed upp i serieledning med en omgång kvar att spela.

En urstark bedrift av laget som så klart gärna vinner serien och sedan sadlar om inför slutspelet.

Det var en ösig historia som utspelades på IP. BoIS hade god kontroll på händelserna men kom inte upp i någon särskilt hög nivå. Oaktat detta var randigt det bättre laget matchen igenom och Trelleborg hade inte kapacitet nog att störa. Sex olika målskyttar dessutom.

Viktor Wihlstrand, Oscar Petersson, Nicklas Nielsen, Camil Jebara, Isak Sjögren och Osama Khattab svarade för de randiga målen.

Mölder utvecklar

En av våra mindre bra insatser denna U21-säsong. En medioker tillställning överlag vilket mycket hängde ihop med att TFF inte hade förmåga att hota oss fullt ut. Istället för att göra det enkelt, spela lite snabbare, så började vi konstla till det alldeles för mycket. En lärdom vi tar med oss, i det enkla bor det vackra.

Att leda serien

Egentligen ganska ointressant men samtidigt ett kvitto på att vi gjort en bra säsong och sådana är ju alltid trevliga att få med sig.

Slutspelet

Som inför allting vi ställer upp i önskar vi vinna, det är ju ändå själva huvudsaken med idrott. Vi har alltid prestationen i fokus men är den bra så vinner vi ofta och det siktar vi på även i slutspelet.

Spelare som utmärkte sig

Dennis Olofsson och Isak Sjögren gjorde bra insatser. Det bor en liten Andreas Jakobsson i Isak. Lugn och trygg i det mesta han företar sig.

U21-serien går i mål på onsdag nästa vecka. Då reser laget till Växjö för match mot Östers IF.