På söndag spelar damerna sin säsongsfinal. Matchen går av stapeln på bortaplan, på Askeröds konstgräs, och för motståndet svarar just Askeröds IF. Avspark 15:00.

Landskrona BoIS har gjort en stark säsong och ligger inför avslutningen på fjärdeplats med två poäng upp till Röstånga. RIS har däremot redan spelat sin sista match så vid randig seger slutar vi trea i tabellen. En fin morot inför helgen.

Askeröd har inte lika mycket att spela för. Laget ligger femma och kommer sluta på den placeringen oavsett matchens utfall. Självfallet vill man avsluta snyggt, inte minst eftersom laget förlorade i den senaste omgången. Just Röstånga vann med 4-3.

Ska BoIS vinna är det en god idé att sätta stopp för Tilde Borbos, som är hela seriens skyttedrottning. 21 mål på 14 matcher är siffror som talar sitt tydliga språk och att hon svarat för mer än hälften av lagets totala målskörd är ruggigt imponerande.

Lagets akilleshäl är försvarsspelet. 54 mål har man släppt in under säsongen. Förhoppningsvis kan våra randiga spelare spä på den siffran med ytterligare några baljor på söndag.

Landskrona kommer från en lite längre spelledig period. Den senaste matchen spelades för nästan en månad sedan, 1-1 hemma på IP mot Röstånga, och det är således ett laddat gäng som reser till Askeröd under söndagen.

Vi är självfallet sugna på att avsluta med seger och därmed roffa åt oss tredjeplatsen.

Avspark 15:00 och vi önskar laget stort lycka till.