Landskrona BoIS och Öresundsgymnasiet bjuder in spelare födda 2006 och deras föräldrar till ett öppet informationsmöte inför gymnasievalet 2022.

Landskrona BoIS driver sedan hösten 2018 Öresundsgymnasiets Nationella Idrottsutbildning (NIU) där spelare får möjligheten att träna fotboll på skoltid med välutbildade och erfarna instruktörer. Genom samarbetet mellan Landskrona BoIS och Öresundsgymnasiet får du som spelare en helhetslösning med fotbollsträning och studier.

NIU på Öresundsgymnasiet är kvalitetssäkrat genom Svenska Fotbollsförbundet och följer den nationella kursplanen.

29 november håller Landskrona BoIS och Öresundsgymnasiet ett öppet informationsmöte för intresserade spelare födda 2006 och deras föräldrar där vi berättar mer om NIU och samarbetet mellan klubb och skolan. På mötet finns representanter Landskrona BoIS och Öresundsgymnasiet.

När: 29 november
Tid: 19.00-20.00
Var: Restaurangen på Landskrona IP

Ingen föranmälan krävs och inbjudan vänder sig till alla spelare i regionen födda 2006 eller som ska börja gymnasiet 2022.

Läs mer om NIU https://gymnasieansokan.svenskfotboll.se/

Foto
  • Bildbyrån (På bilden: Camil Jebara som pluggar NIU)