Det fortsätter trilla in nya spelare inför säsongen 22. Denna gång hälsar vi Jesper Strid varmt välkommen till Landskrona BoIS. Avtalet löper över tre år.

Ytterbacken anländer från Lunds BK och huserar ute på högerkanten. På Klostergården har han spenderat de senaste åren och moderklubben heter Staffanstorps GIF. I år har han spelat 28 matcher för tabellsjuan ”Krubban” och på målkontot har det trillat in tre pytsar.

20-åringen har samlat på sig värdefull erfarenhet från seniorfotbollen de två senaste säsongerna och Landskrona BoIS är övertygade om att Jesper nu är redo för nästa steg i sin utveckling. Att BoIS värnar om en lokal identitet är ingen hemlighet och denna strategi korrelerar väl med rekryteringen av Strid.

Billy Magnusson är belåten med den senaste förstärkningen och ser fram emot att påbörja arbetet

En intressant spelare som fått gott om speltid de två senaste säsongerna i ettan. En lokal kille som gjort det väldigt bra nere i Lund. Han är en löpstark ytterback som chippar in många högintensiva löpningar i varje match.

Besitter egenskaper vi uppskattar och därför känns Jesper som en väldigt spännande rekrytering. Vi är måna om den lokala identiteten och att få hit en ung och utvecklingsbar spelare passar oss alldeles utmärkt.