BoIS söker lagledare till P17 och P16 inför säsongen 2022. Du kommer att ansvara för att våra spelare i dessa lag får de bästa förutsättningarna att utvecklas till att bli duktiga fotbollsspelare men minst lika viktigt att de blir goda kamrater och samhällsmedborgare.

Dina uppgifter blir att se till att lagens material är iordningställt på matchdagar både hemma och borta, ”meetings and greetings” av gästande lag på Landskrona IP och övrig administrativ service kring lagen.

Kvalifikationer

Du är en positiv och strukturerad person som tar egna initiativ och löser eventuella problem som kan uppstå. B-körkort är ett krav.

Vad BoIS erbjuder

Du blir en del av ett större team som brinner för talangutveckling och fostrar unga människor. Du erhåller kläder samt två årskort till BoIS herrlags matcher säsongen 2022.

Vid intresse kontakta

Tobias Celedon

Mail: Tobias.celedon@landskronabois.com

Telefon: 073 956 55 16