Landskrona BoIS fortsätter att lägga pusselbitar och i dag kan vi med entusiasm låta meddela att klubben gjort klart med Robin Dzabic, som anländer från IFK Värnamo. Parterna har kommit överens om ett treårsavtal.

Den offensiva kraften, som i Värnamo mest huserat ute på en högerkantsposition, har varit starkt bidragande till lagets smått osannolika framgångar denna säsong. 21-åringen spelade i 23 av lagets matcher, varav fyra från start, och i dessa mäktade han med fyra mål och en assist. Att ha vunnit två serier i så ung ålder är verkligen en eftertraktad egenskap som vi förhoppningsvis kommer ha stor nytta av den kommande säsongen.

Robin, som är fostrad i Älmhult, väljer nu att lämna IFK Värnamo till förmån för Landskrona. I BoIS kommer han att förstärka de offensiva leden och vi ser med spänning fram emot vad han kan tänkas åstadkomma i den randiga tröjan.

Billy Magnusson är mycket spänd på det senaste tillskottet

Robin är en ung spelare som besitter de kvaliteter som vi eftersöker hos våra ytterforwards. Kombinationssäker, bolltrygg och förhoppningsvis en garant för många poäng. Individuellt skicklig och vi hoppas han kan tillföra mycket, både i sista tredjedelen och i det intensiva press-spelet. En väldigt ambitiös kille som älskar att träna mycket och hårt.  

Vi hälsar Robin varmt välkommen till Skåne och önskar honom stort lycka till i den randiga tröjan.