Trots ett annorlunda 2021 har året visat sig vara speciellt på flera sätt. Vårt A-lag Herr har gjort mindre succé i Superettan och vårt A-lag Dam har spelat sitt första år i seriesammanhang, med stor bravur dessutom. Medlemsantalet har dubblats på några år och inte minst har antalet företag engagerade i klubben ökat starkt de senaste två-tre åren.

Vårt Affärsnätverk nådde över 100 företag, närmare 110 stycken! Nätverket har trots ett pandemi-år inte stått still. Vi har anpassat våra aktiviteter och gjort allt vi kan för att affärer och kontakter ska frodas. Och vilket år det varit!

Vi har träffats i mindre grupper om 5-8 personer för mingelluncher, och promenader. Vi har varit utomhus hos Kvarteret Erikstorp på våra frukostträffar och introducerat padel för våra partners både mornar och luncher, toppat med vår Padelcup tillsammans med Mazars!

Vi har haft gemensamma frukostträffar med andra Nätverk i regionen, bl a FCH. Vårt Frammarsch Landskrona tog nya höjder och lockade ett hundratal besökare.

Vi höll oss utomhus för mingelgolf och uppladdning inför HBG Marathon. Och visst kämpade vi oss igenom HBG Marathon i år också, med 13 lag från vårt Nätverk!

Vår konferensresa gick till Hamburg med 65 deltagare. Vilken resa! Konferens, nätverkande och nöje i allra högsta grad. Kan inte vänta till Marbella 2022.

Soppeluncherna på Hotel Öresund och vinprovningarna på Kvarteret Erikstorp har varit kulinariska inslag som vi lovar fortsätta med.

Kort sagt, vilket år! Tack för ert engagemang, helt makalöst!

Text
  • Anders
Foto
  • Alla möjliga