I akademin har våra lag nu startat upp för säsongen. Det är full fart på träningsplanerna och Landskrona BoIS går en spännande säsong tillmötes även på ungdomssidan. Samtliga spelare har genomgått screeningar samt fystester som en del av förberedelsen.

I våra ledarstaber har det skett förändringar. Den stora är att Simon Christensen, som varit i klubben i många år, nu fortsätter sin tränarbana i Malmö FF. I MFF kommer Simon ha ett delat huvudtränarskap i P17-laget.

Simon vill skicka en avslutande hälsning till alla i klubben.

”Jag vill tacka klubben och alla fantastiska människor i BoIS för de åren och stunder som varit. Det har varit fantastiskt att få vara med på den resa som klubben gjort de senaste åren och att se den utveckling som skett, inte minst på ungdom där det görs ett grymt arbete varje dag av en massa engagerade ledare”.

Tobias Celedon om Simons roll de senaste åren.

”Han har varit en viktig del i vårt arbete de senaste åren med att bygga upp akademin och varit en uppskattad ledare bland spelarna och kollegor. Jag är ledsen att han lämnar oss men önskar honom samtidigt lycka till och hoppas vi i framtiden åter kan se honom i randigt”

Simon har en uppsägningstid vilket innebär att han finns kvar i vår miljö under ytterligare en period.  

Det återstår fortfarande lite jobb innan BoIS har samtliga ledarstaber på plats och vi återkommer med en komplett presentation så fort vi är i mål.  

I basverksamheten har vi fortfarande möjlighet att ta emot ytterligare tjejer och killar. Landskrona BoIS har vuxit explosionsartad i våra yngre lag de senaste åren och detta är en utveckling vi omfamnar med stor ödmjukhet.