Landskrona BoIS hälsar Adam Egnell varmt välkommen. Mittfältaren ansluter från GAIS i Göteborg och har skrivit på ett randigt treårsavtal.

I Adam får BoIS en kreativ poängspelare på mittfältet. Hans stora egenskaper finns i passningsspelet och i spelaren förses randigt med ytterligare en vass frisparksfot. Mittfältaren är väldigt bollskicklig och är gärna med och dikterar både tempo och handling.

Under fjolåret gjorde Adam, som är född 1999, sin första säsong i Superettan. För GAIS, som i övrigt hade en tuff säsong, svarade han för sex mål och fem assist. Starka debutsiffror som verkligen bådar gott.

Han gjorde också mål mot BoIS i båda matcherna under 2021. Bland annat på Landskrona IP för ”makrillarna” under hösten, en match som BoIS ändå vann med 2-1 efter mål av Rapp och Blixt. Vi hoppas han fortsätter leverera poäng på IP även framgent.

Moderklubben är Motala AIF och utöver MAIF har han också hunnit spela för Åtvidaberg och Sylvia. Han har också representerat Sverige på U19-nivå.

Nu är det dock Skåne och Landskrona som gäller. Billy Magnusson ser med spänning fram emot att börja arbeta med nyförvärvet

En väldigt intressant spelare som sin unga ålder samlat på sig mycket erfarenhet. Dels varit i GAIS, dels i IFK Norrköpings miljö där han också spelade med Sylvia.

Adam gjorde en hel del poäng, bland annat mål mot oss i båda matcherna, och han är en mittfältare som besitter egenskaper vi önskat.

Han är väldigt bolltrygg, vill gärna ha den vid sin sida och kan göra något konstruktivt med den. Gjorde både mål och assist under fjolåret och dessutom i ett lag som hade det tufft i övrigt.

Vi kör vidare med treårsavtal vilket är jättepositivt. Hjälper oss att utveckla hela organisationen och därmed skapa ett mer hållbart Landskrona BoIS.

Se Adam och Landskrona BoIS på plats, säkra din givna plats genom nedan generösa årskortskampanj: