Landskrona BoIS besegrade Veberöd under lördagen. På bortaplan vann randigt med 2-0 efter mål av Ida Nielsen och Embla Stoltz. Segern var helt i sin ordning, båda målen gjordes i första halvlek och var ett riktigt bra genrep inför DM-gruppspelet som inleds nästa helg.

BoIS uppträdde stabilt matchen igenom och det var under den första akten som grunden till segern lades. Speciellt i slutet. Ida Nielsen gav nämligen gästerna ledningen i matchminut 38 och bara några minuter senare utökade Embla Stoltz överläget.

I andra halvlek höll gästerna stången trots att Veberöd gjorde ett fullgott försök. Att nollan förblev intakt matchen igenom betraktar vi som ett ytterst välkommet besked.

Härnäst väntar alltså första gruppspelsmatchen och i premiären ställs BoIS mot Åkarps IF. Matchen spelas hemma på IP på fredag nästa vecka, avspark 19:00.

Mer om den matchen kommer så klart i veckan.