Den pågående ryska invasionen av Ukraina har påverkat oss alla. De fruktansvärda scener som utspelas i landet lämnar ingen oberörd och att bidra till humanitär hjälp i detta ofattbara läge är av stort värde för alla civila vars tillvaro helt omkullkastats.

Landskrona BoIS har därmed fattat beslutet att samtliga entréintäkter från söndagens match mot Norrby IF uteslutande tillfaller UNHCR:s insamling till förmån för krigsoffren i Ukraina. Inträdet till matchen kostar 50:- (20:- för barn upp till 18 år) och går alltså oavkortat till UNHCR.

Landskrona BoIS uppmuntrar alla randiga att ta sig till IP denna eftermiddag för att dels stötta laget, dels bidra till att samla in så mycket pengar som möjligt.

Det går så klart alldeles utmärkt att swisha mer än entrépengen om så önskas.

Swishnr: 123 2200 152 – Märk betalningen med ”Ukraina”

Stort tack på förhand!